Skip to main content
Jørn "Jønke" Nielsen

Jeg lever stadig

By 13/11/2023november 14th, 2023No Comments1 min read

Jeg lever stadig

Jeg lever stadig er Jørn Jønke Nielsens fortælling om Hells Angels MC Denmarks udvikling og overlevelse. Fra mediernes ”Store Nordiske Rockerkrig” i 1990’erne, over fredsaftaler til nye konflikter med politi, presse og statsadvokater til dramatiske konfrontationer med andengenerationsindvandrere i 00’erne.

Jønke tager os med indenfor i miljøerne, hvor han færdes; på gaden, hvor kampen for overlevelse kan koste dyrt, de lange køreture på motorcykel, som betyder så meget i HA’ernes liv. Om medgang og modgang; livet bag tremmer i nogle af landets hårdeste fængsler, oprettelsen af det berygtede AK81, Sjakal-manifestet, der bragte sindene i kog, justitsmord og turen forbi sindssygehospitalet.

Jeg lever stadig udkom første gang i 2014 og er Jønkes fjerde selvbiografi. Denne nye og let reviderede udgave er forsynet med billeder.

Leave a Reply